Hvala Osnovnoj školi Monte Zaro
kao i ravnateljici Branki Sironić

Hvala Kuci milosrda Majmajola .

 

Humanitarna udruga

pokloni mi budućnost

Udruga je osnovana u cilju pružanja humanitarne, moralne i svake druge pomoći bolesnoj, nemoćnoj, napuštenoj ili siromašnoj djeci te socijalno ugroženim obiteljima, samohranim roditeljima te starijim i nemoćnim osobama, kojima je ta pomoć prijeko potrebna. Humanitarna udruga Pokloni mi budućnost,Verudela 8, 52 100 Pula (Beauty centar Prana) račun otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d.  IBAN: HR0923400091110648806 mail: poklonimibuducnost@gmail.com  Mob. 099 573 5007

Otvorenje udruge-2014

Humanitarna udruga Pokloni mi budućnost započela je svoju aktivnost u svibnju 2014. godine kada je organizirala prvi humanitarni koncert, koji su održali fenomenalni Irena & Mauro Giorgi, u caffe baru Cabahia u Puli. Na navedenom događaju prikupljala su se sredstva za školske obroke, a u koju svrhu je bila organizirana i humanitarna tombola.

3. rođendan udruge " Pokloni mi budućnost"

8. svibnja, u Vertigu (Ribarska Koliba Resort), od 16 do 19h, naš 3. ročkas!

Humanitarna udruga ” Pokloni mi budućnost “

DRUGI ROĐENDAN UDRUGE

Drugi rođendan udruge u svibnju 2016. godine, proslavili smo danom otvorenih vrata udruge. 

PRVI ROĐENDAN UDRUGE

Prvi rođendan udruge u svibnju 2015. godine, proslavili smo uz Salsa party na predivnoj terasi Vertigo lounge bara na Verudeli, a sve zahvaljujući izvrsnim Rosemarie Miletić i Fabio Radin iz Plesnog centra “Studio” Pula.