FB aukcija za školske marende

BITNO: DA BI MOGLI SUDJELOVATI I KOMENTIRATI, MORATE UĆI U GRUPU!

Link za grupu: https://www.facebook.com/groups/1440505552878262/

Aukcija udruge Pokloni mi budućnost humanitarnog je karaktera te se provodi sa ciljem prikupljanja sredstava za financiranje školskih obroka potrebite djece.

Aukcija traje od 14.9. (pet.) do 24.9. (pon) u 12:00 h (podne).

Sudjelovanje je jednostavno i nije bitno da li ste ikada kupovali na aukciji ili niste, uvijek postoji prvi put U ponudi su artikli sa svojim brojem i opisom i početnom cijenom. Svaki kupac nudi svoju cijenu (minimalno u iznosu početne) u komentaru i svaka sljedeća licitacija mora biti barem 5 kn veća od prethodne.

Krajnji kupac je onaj koji je do pon 24.9. u 12:00 h ponudio najveću cijenu.

Radi naših malih sugrađana za koje i radimo ovo, mi smo dali sve od sebe i uložili puno truda u ovu aukciju, a donatori iz cijele Hrvatske dali su svoj doprinos kako bi obogatili našu ponudu. Vaš jedini zadatak jest da pronađete nešto za sebe, dobro se zabavite, ali pritom vas molimo da budete pošteni i odgovorni te sudjelujete samo ukoliko ćete u konačnici i kupiti licitirani proizvod Brisanje jednom postavljenih ponuda nije dozvoljeno.

Kupljeni artikli se preuzimaju osobno po dogovoru (Pula i okolica) ili se šalju poštom ili Tiskom, također po dogovoru, te se u tom slučaju ukupan iznos kupljenih artikala uvećava za iznos poštarine. Usluge se iskorištavaju u dogovoru sa vlasnicima, po završetku uplate na našem računu. Molimo drage kupce da svoje predmete plate i preuzmu u roku od tjedan dana, ako je ikako moguće. Plaćanje je moguće osobno prilikom preuzimanja ili se novac uplaćuje na račun. Prilikom završetka aukcije svi će biti pravovremeno obaviješteni o svemu. Updated 16 hours agoSnimljeno na lokaciji Humanitarna udruga Pokloni mi budućnost

Vidi album…